opc_loader
opbergzak beer

opbergzak beer

Luzinda

I love you beary much...

De feestjes zijn nog niet gedaan en we hebben alweer last van die overdaad aan speelgoed. De geschenken worden steeds duurzamer, dat wel, maar ze hebben wel steeds de neiging om in of onder de zetel of op de eettafel te belanden. Ze ver weg in de kast stoppen om ze binnen een paar jaar ingepakt weer terug te vinden heeft ook weinig zin. Daarom hebben wij nu deze linnen opbergtas met stevige lederen handvaten. 

We gebruiken ze vandaag voor het opbergen van speelgoed, morgen wellicht als wasmand en ze zal zeker niet misstaan in de kinderkamer. Voor het opbergen van speelgoed, als papiermand en hopelijk gaan onze tieners ze ooit ook weer gaan gebruiken als wasmand! Dan ziet hun kamer er terug netjes uit.

Een toffe wasmand is de ook ultieme final touch voor uw badkamer. De hippe laundry baskets van Luzinda geven net dat tikkeltje extra aan uw interieur. Deze laundry bag met stevige lederen handvaten kan ook gebruikt worden voor het opbergen van speelgoed en zal zeker niet misstaan in de kinderkamer.

Designed by Gentilles.

Formaat: 40x50cm

Materiaal: canvas, binnenin gelamineerd, lederen handvaten

16,95
x
Voorraad
Voorraad:
 10 items

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
16,95